Antikraak Sassenheim

woning antikraak

Concordiastraat

Samenvatting

Over deze woning In deze sfeervolle wijk van Sassenheim is een mooie antikraakwoning beschikbaar! De woning heeft 57 vierkante meter… Meer informatie ↓
€ 140,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1950
m2
57
kamers
2
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin
  •   Berging
  •   Zolder

Meer informatie

Over deze woning

In deze sfeervolle wijk van Sassenheim is een mooie antikraakwoning beschikbaar! De woning heeft 57 vierkante meter woonoppervlakte en heeft een erg fijne uitstraling. Vanuit de hal heb je toegang tot de woonkamer met aangrenzende keuken, een badkamer en de trap. Op de eerste verdieping vind je de slaapkamer. Ook heeft deze woning een voor- en achtertuin waar je gemakkelijk een tuinset kunt neerzetten. Vanuit de brandgang heb je toegang tot de achtertuin en schuur. Handig om je fiets droog te stallen!

De locatie

Deze antikraakwoning ligt op een zeer gunstige locatie in Sassenheim. Binnen vier minuten lopen sta je in de grootste winkelstraat van het dorp. Hier vind je diverse restaurants, een Albert Heijn, een drogisterij en tal van andere winkels. 

Bereikbaarheid van de woning

De woning ligt op slechts drie minuten rijden van de eerste uitvalsweg, de N208. Verder heeft Sassenheim een goede bereikbaarheid als het gaat om openbaar vervoer. Het treinstation ligt op 7 minuten fietsen van de woning. Vanaf dit station heb je een directe verbinding naar Amsterdam Centraal, Den Haag Centraal, Leiden en Hoorn. De bushalte ligt op vier minuten loopafstand van de woning. 

Over Sassenheim

Sassenheim ligt in Zuid-Holland en behoort sinds 2006 tot de gemeente Teylingen, samen met Warmond en Voorhout. Het dorp telt bijna 16.000 inwoners. Jaarlijks vinden er in Sassenheim diverse leuke evenementen plaats, zoals bijvoorbeeld de bloemencorso. 

Kosten

De bruikleenvergoeding voor deze sfeervolle woning bedraagt slechts € 140,- per persoon per maand. Ben je van plan hier alleen te gaan wonen? Dan betaal je € 210,- per maand. Dit bedrag is exclusief gas, water en elektra. De bijkomende servicekosten voor deze woning bedragen maandelijks € 9,35.

De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare woonruimte.

Gapph VastgoedbeheerSassenheim van boven

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze antikraakwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare antikraakwoning.

Uitgelicht aanbod