Antikraak Roosendaal

kamer antikraak

Brugstraat

Samenvatting

Tijdelijke woonruimte beschikbaar in Roosendaal Ben jij op zoek naar een fijne plek om te wonen? Ben je sociaal ingesteld… Meer informatie ↓
€ 290,- p.m. all-in 
anno
1904
m2
45
kamers
2
  •   Tuin
  •   Schuur

Meer informatie

Tijdelijke woonruimte beschikbaar in Roosendaal

Ben jij op zoek naar een fijne plek om te wonen? Ben je sociaal ingesteld en vind je het leuk samen met een andere bewoner zorg te dragen voor deze locatie?
Reageer dan nu via jouw 'Mijn Gapph'-account.

Wonen in Roosendaal

Het stadscentrum van Roosendaal is een bruisende plek met een mix van historische charme en moderne voorzieningen.

Het centrale plein van Roosendaal, de Markt, is het hart van de stad. Hier vind je verschillende terrassen, cafés en restaurants. Op de Markt wordt regelmatig een markt gehouden waar lokale producten worden verkocht. Het centrum van Roosendaal biedt een gevarieerd winkelaanbod grote winkelketens tot boetiekjes en speciaalzaken. De Raadhuisstraat en de Nieuwe Markt zijn populaire winkelstraten.

Roosendaal heeft daarnaast een rijke geschiedenis, en in het centrum vind je verschillende historische gebouwen en bezienswaardigheden. Een voorbeeld hiervan is de Sint-Janskerk, een gotische kerk die dateert uit de 15e eeuw.

Kortom, het centrum van Roosendaal is een levendige en dynamische plek waar bezoekers kunnen genieten van winkelen, dineren, cultuur en evenementen.

De ligging en bereikbaarheid van Roosendaal

Het centrum van Roosendaal is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Het treinstation heeft verbindingen met steden zoals Rotterdam, Antwerpen en Breda. Ook zijn er voldoende busverbindingen die het centrum verbinden met omliggende wijken en dorpen. Heb je een auto? De dichtstbijzijnde uitvalsweg is op slechts 2 minuten rijden.

Kijk je mee?

Shop till you drop!

In Roosendaal vind je Rosada Fashion Outlet, een bekende outlet shoppingbestemming. Rosada Fashion Outlet ligt aan de rand van Roosendaal, vlakbij de snelweg A58. Het is daardoor gemakkelijk bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Op Rosada Fashion Outlet vind je winkels die verschillende merken en producten verkopen, waaronder kleding, schoenen, accessoires en huishoudelijke artikelen. En dit alles tegen super aantrekkelijke kortingen!

Naast de winkels zijn er ook verschillende eetgelegenheden en cafés waar je kunt genieten van een hapje en een drankje tijdens het winkelen. Er zijn ook voldoende parkeerplaatsen beschikbaar voor bezoekers die met de auto komen.

Al met al is Rosada Fashion Outlet in Roosendaal een populaire bestemming voor mensen die op zoek zijn naar designer- en merkartikelen tegen gereduceerde prijzen.

Hoe ziet het pand eruit?

Als je hier komt wonen krijg je de beschikking over twee eigen ruimtes: een woon- en een slaapkamer. Een ruimte van 30m² en een ruimte van 15m². Deze mag je helemaal naar eigen smaak inrichten!

De keuken, badkamer en toilet deel je met je medebewoner(s). De ruime tuin is ideaal om samen te genieten van het lentezonnetje.

Wat betaal je voor deze woonruimte in Roosendaal?

Voor deze woonruimte betaal je maandelijks € 290,00 per persoon en dit is inclusief gas, water en elektra.

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze antikraakkamer.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare antikraakkamer.

Uitgelicht aanbod