Kamer antikraak Raamsdonksveer

Helaas!
Deze antikraakkamer is momenteel niet beschikbaar        
Maar...
deze woning in Raamsdonksveer wel!
Meer info

Samenvatting

Woonruimte in Raamsdonksveer Ben jij op zoek naar een betaalbare woonruimte en vind jij het leuk om samen met andere… Meer informatie ↓
€ 187,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1971
m2
45
kamers
2
  •   Parkeergelegenheid

Meer informatie

Woonruimte in Raamsdonksveer

Ben jij op zoek naar een betaalbare woonruimte en vind jij het leuk om samen met andere bewoners in een pand te wonen? Op deze geliefde locatie komt per april een woonruimte vrij.

Hoe ziet jouw woonruimte in Raamsdonksveer eruit?

Je krijgt een een woning op de begane grond met een kleine buitenruimte, dat wordt genieten in het lentezonnetje. Je hebt een aparte slaapkamer en een eigen badkamer en keuken. Het appartement is ongeveer 45m² groot, wat een luxe! We kunnen je nu al verklappen dat je met hele sociale en gezellige huisgenoten komt te wonen.

De ligging en bereikbaarheid van Raamsdonksveer

Deze locatie bevindt zich in een rustige omgeving van Raamsdonksveer met meerdere supermarkten op loopafstand. Hier kun je terecht voor de dagelijkse boodschappen. 

Heb je een auto? Die kun je heel makkelijk voor de deur parkeren, en het is nog gratis ook. Niet alleen met de auto is deze woonruimte toegankelijk: met de bus kun je vanuit hier overal komen! Met een paar minuutjes lopen pak je de bus op de Van Wijngaardenstraat. Er is zowel een verbinding naar Breda als Den Bosch.

Wat valt er te doen in Raamsdonksveer?

De woonomgeving heeft genoeg te bieden. Zo sta je binnen enkele minuten fietsen in het centrum van Raamsdonksveer. Hier kun je lekker tapas eten bij 't Zusje of genieten van drankje op een van de terrassen. Raamsdonkveer staat ook bekend om zijn pittoreske haven, die wordt omringd door gezellige restaurants en cafés.

Hou je van sport? In de omgeving vind je een bootcamp club waar je zowel binnen als buiten kunt trainen. Een leuke en vooral gezonde manier om nieuwe mensen te leren kennen! 

Raamsdonksveer vanuit de lucht

Hier kun je zien hoe de omgeving en de dorpen eruit zien vanuit een prachtig luchtperspectief:

Gapph VastgoedbeheerGeertruidenberg & Raamsdonksveer vanuit de lucht


Ik wil wonen in Raamsdonksveer! Wat kost deze woonruimte per maand?

De bruikleenvergoeding voor deze woonruimte is € 187,- per maand. Bovenop de bruikleenvergoeding wordt er maandelijks een bijkomend bedrag van € 47,48 aan servicekosten gevraagd.


Let op: De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare woonruimte.

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze antikraakkamer.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare antikraakkamer.

Uitgelicht aanbod