Antikraak Purmerend

woning antikraak

Karekietpark

Samenvatting

Betaalbare studio's in Purmerend We hebben een perfecte oplossing voor iemand die op zoek is naar betaalbare woonruimte in Purmerend.… Meer informatie ↓
€ 100,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
2020
m2
30
kamer
1
  •   Parkeergelegenheid

Meer informatie

Betaalbare studio's in Purmerend

We hebben een perfecte oplossing voor iemand die op zoek is naar betaalbare woonruimte in Purmerend. Regelmatig krijgen wij studio's beschikbaar in Purmerend Overwhere.

Over de woningen

Deze studio's hebben een kamer van ongeveer 30m²! Verder beschikken de studio's over een eenvoudige keuken. Er zijn gordijnen, lampen, een koelkast met vriesvak en een kookplaat aanwezig. Dat is mooi meegenomen! 

De ligging en bereikbaarheid van Purmerend

De studio's bevinden zich in de wijk Purmerend Overwhere. Een relatief rustige wijk met veel groen! Met een eigen treinstation en verschillende bushaltes om de hoek heeft het een super fijne ligging. Bovendien sta je binnen 10 minuten fietsen in het centrum van Purmerend. Ook fijn: om de hoek zit Leeuwerikplein, waar een supermarkt en diverse winkels te vinden zijn.
Wat kost tijdelijk huren in Purmerend bij Gapph?

Je krijgt van ons een contract op basis van bruikleen. Maandelijks betaal je € 100,- Dit is exclusief de kosten voor gas, water en elektriciteit. Daarnaast betaal je € 37,50 aan servicekosten per maand.

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze antikraakwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare antikraakwoning.

Uitgelicht aanbod