Antikraak Nijmegen

woning antikraak

Voorstadslaan

Samenvatting

Over deze woning Deze knusse seniorenwoning is gelijkvloers en beschikt o.a. over een woonkamer, een slaapkamer, een compacte keuken en… Meer informatie ↓
€ 140,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1969
m2
47
kamers
2
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin
  •   Berging

Meer informatie

Over deze woning

Deze knusse seniorenwoning is gelijkvloers en beschikt o.a. over een woonkamer, een slaapkamer, een compacte keuken en een badkamer. Ook is er aan de achterzijde een patio waar je heerlijk kunt vertoeven. Ook is er in de woning een berging waar je je spullen in kan opslaan. Altijd handig! Er is meer dan voldoende parkeergelegenheid in de straat en in de omgeving om je auto te parkeren. 

Centrum op steenworp afstand

Binnen enkele minuten fietsen sta je midden in de sfeervolle binnenstad van Nijmegen met het mooie winkelgebied, de gezellige barretjes en de vele restaurants waar je heerlijke culinaire momenten kunt beleven. Nijmegen is de stad van de vele evenementen, zoals de meest bekende de Nijmeegse Vierdaagse plus de bijbehorende Vierdaagsefeesten.

Heerlijke natuur

Vergeet ook zeker niet om op een mooie zonnige dag rond te struinen in één van de vele prachtige parken die Nijmegen rijk is zoals het welbekende Goffertpark. Ook ligt er voor de deur een klein parkje waar je een frisse neus kan halen tijdens een blokje om. Is het een regenachtige dag? Ga dan op verkenning in één van de vele musea of geniet van een concert in het poppodium Doornroosje.

Bijbehorende kosten

De bruikleenvergoeding bedraagt slechts € 140,- per persoon per maand exclusief gas, water en elektra als je hier met zijn tweeën gaat wonen. Woon je liever alleen? Dan betaal je € 210,- per maand exclusief gas, water en elektra.

Daarnaast betaal je per maand € 107,22 aan servicekosten. Het grote voordeel? Hier zitten o.a. de stookkosten al bij inbegrepen! 

Hoe kun je in aanmerking komen?

Als je nog geen Mijn Interveste account hebt kun je die NU aanmaken. Maak je dossier compleet en upload de benodigde documenten (als je dat nog niet gedaan hebt). Als je tot de gelukkigen behoort, nemen wij snel contact met je op om je uit te nodigen voor een bezichtiging!

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze antikraakwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare antikraakwoning.

Uitgelicht aanbod