Antikraak Meppel

woning antikraak

Bleekerseiland

Samenvatting

Betaalbaar wonen in Meppel Ben jij op zoek naar een tijdelijke woonruimte? En vind je het leuk om een beetje… Meer informatie ↓
€ 100,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1800
m2
80
kamers
2

Meer informatie

Betaalbaar wonen in Meppel

Ben jij op zoek naar een tijdelijke woonruimte? En vind je het leuk om een beetje extra liefde te stoppen in je nieuwe stekkie? In Meppel hebben wij per direct deze karakteristieke woonruimte beschikbaar. Word jij de nieuwe bewoner? Interesse? Reageer dan nu via jouw 'Mijn Gapph'-account.

Over Meppel

Met haar wateren rond het centrum wordt Meppel ook weleens het 'Mokum van het Noorden' genoemd. Net als Amsterdam kent Meppel verschillende grachten zoals de Heerengracht, Keizersgracht en Prinsengracht. Meppel kent verschillende scheepswerven en is voor schepen bereikbaar via het Meppelerdiep. Meppel kent een rijke historie en heeft een prachtig aanzien met haar historische binnenstad met vele pakhuizen.

Kijk je mee?

Waar kom je te wonen?

De woning ligt op een eilandje midden in het centrum van Meppel. Achter de woning is een eigen parkeergelegenheid. Met een beetje extra liefde en een likje verf hier en daar maak je hier een geweldige nieuwe woonplek van. Begin het al te kriebelen?

Wat kost het om te wonen in Meppel via Gapph?

De bruikleenvergoeding bedraagt slechts € 100,- per persoon per maand exclusief gas, water en elektra.

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze antikraakwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare antikraakwoning.

Uitgelicht aanbod