Antikraak Meppel


woning antikraak

Samenvatting

Deze eengezinswoning uit 1800 heeft een perceeloppervlakte van 698m² en een woonoppervlakte van 506m². Het betreft een karakteristieke woning met… Meer informatie ↓
€ 130,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1800
m2
506
kamers
4

Meer informatie

Deze eengezinswoning uit 1800 heeft een perceeloppervlakte van 698m² en een woonoppervlakte van 506m². Het betreft een karakteristieke woning met tuin. Je beschikt er over 4 kamers, een keuken, sanitaire voorzieningen en een woonkamer.
De woonruimte is gelegen aan het randje van het gezellige centrum van Meppel.
We zijn voor deze woning op zoek naar personen die hier willen samenwonen. Dit kan met je partner zijn, maar natuurlijk ook met een goede vriend/vriendin. Zorg bij interesse in deze woonruimte ervoor dat jullie beiden staan ingeschreven, reageren en ook beiden een volledig dossier aanleveren.

Over Meppel

Met haar wateren rond het centrum wordt Meppel ook weleens het 'Mokum van het Noorden' genoemd. Net als Amsterdam kent Meppel verschillende grachten zoals de Heerengracht, Keizersgracht en Prinsengracht. Meppel kent verschillende scheepswerven en is voor schepen bereikbaar via het Meppelerdiep. Meppel kent een rijke historie en heeft een prachtig aanzien met haar historische binnenstad met vele pakhuizen.

Maandelijkse kosten

De bruikleenvergoeding bedraagt slechts € 130,- per persoon per maand exclusief gas, water en elektra als je hier met zijn tweeën gaat wonen. Woon je liever alleen? Dan betaal je € 190,- per maand exclusief gas, water en elektra.

Gapph VastgoedbeheerAntikraak in Meppel

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze antikraakwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare antikraakwoning.

Uitgelicht aanbod