Woning antikraak Meppel

Helaas!
Deze antikraakwoning is momenteel niet beschikbaar        
Maar...
deze woning in Meppel wel!
Meer info

Samenvatting

In Meppel gaat zich een unieke kans voordoen. Wij zoeken naar nieuwe bewoners voor deze coole vrijstaande boerderij! Midden in… Meer informatie ↓
€ 130,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1920
m2
128
kamers
4
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin

Meer informatie

In Meppel gaat zich een unieke kans voordoen. Wij zoeken naar nieuwe bewoners voor deze coole vrijstaande boerderij! Midden in de natuur en omgeven door groene velden.

Duo gezocht voor boerderij

We zijn op zoek naar twee personen die graag over een van de panden op dit terrein willen waken. Het andere pand is reeds bewoond door twee Interveste bewoners.

De boerderij beschikt over een woonkamer en meerdere slaapkamers. Er is een grote schuur omgebouwd tot woonverblijf en ook hier is beschikbaarheid voor één duo. Deze voormalige schuur beschikt net zoals de boerderij over een woonkamer, meerdere slaapkamers en uiteraard een eigen badkamer.

De panden zijn omringd door een groot stuk grond.

We vragen de nieuwe bewoners (jullie?) om de tuintjes bij te houden. 

Over Meppel

Met haar wateren rond het centrum wordt Meppel ook weleens het 'Mokum van het Noorden' genoemd. Net als Amsterdam kent Meppel verschillende grachten zoals de Heerengracht, Keizersgracht en Prinsengracht. Meppel kent verschillende scheepswerven en is voor schepen bereikbaar via het Meppelerdiep. Meppel kent een rijke historie en heeft een prachtig aanzien met haar historische binnenstad met vele pakhuizen.

Gapph VastgoedbeheerMeppel van boven

Maandelijkse kosten

Wanneer jullie samen in deze woonruimte wonen dan betaal je slechts € 130,- per persoon / per maand. Dat is exclusief gas, water en elektriciteit.

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze antikraakwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare antikraakwoning.

Uitgelicht aanbod