Antikraak Lieshout

woning antikraak

Servaasstraat

Samenvatting

Deze twee-onder-een-kapwoning heeft drie slaapkamers, een woonkamer, keuken, badkamer, toiletruimte en een eigen oprit. Ook beschikt de woning ook over… Meer informatie ↓
€ 100,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1959
m2
99
kamers
4
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin
  •   Schuur
  •   Zolder

Meer informatie

Deze twee-onder-een-kapwoning heeft drie slaapkamers, een woonkamer, keuken, badkamer, toiletruimte en een eigen oprit. Ook beschikt de woning ook over een zeer grote tuin.
Vanwege de grootte van de woonruimte zijn we bij voorkeur op zoek naar mensen die hier willen samenwonen.

Op een steenworp van centrum Lieshout

De woonruimte bevindt zich in een rustige woonwijk op steenworp afstand van het centrum van Lieshout. Faciliteiten zoals een supermarkt, slager, bakkerij en drogist liggen op loopafstand van de woonruimte. Ook vind je in het dorp mogelijkheden om gezellig een hapje buiten de deur te eten. Wanneer je van natuur houd dan kun je het landelijke gebied in trekken om te wandelen of fietsen.

Kosten van deze woning bij Interveste

De bruikleenvergoeding bedraagt slechts € 100,- per persoon per maand, als je hier met zijn tweeën gaat wonen. Woon je toch liever alleen? Dan betaal je € 150,- per maand. De bedragen zijn uiteraard exclusief gas, water en elektra.

Ook wordt er maandelijks een bedrag van € 1,91 aan servicekosten in rekening gebracht.

Onze voorkeur voor deze woonruimte gaat uit naar het plaatsen van twee personen.

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze antikraakwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare antikraakwoning.

Uitgelicht aanbod