Antikraak Kraggenburg

woning antikraak

Neushoornweg

Samenvatting

Over deze vrijstaande woning Dit monumentale vrijstaande 'Oostenrijkse' pand met typerend knikdak komt op korte termijn beschikbaar. De woning is… Meer informatie ↓
€ 130,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1949
m2
100
kamers
4
  •   Parkeergelegenheid

Meer informatie

Over deze vrijstaande woning

Dit monumentale vrijstaande 'Oostenrijkse' pand met typerend knikdak komt op korte termijn beschikbaar. De woning is vlak na de oorlog geïmporteerd uit Oostenrijk door de Nederlandse Staat. In totaal werden 100 van deze woningen naar Nederland verhuisd en hier gebouwd op palen. Deze unieke woningen staan op de gemeentelijke monumentenlijst vanwege de cultuurhistorische waarde.

De woning beschikt over een woonkamer, een keuken, drie slaapkamers, een badkamer en een berging.

Kraggenburg en omgeving

Kraggenburg is een dorp in de Noordoostpolder ten zuidoosten van de hoofdplaats Emmeloord. De woning ligt in een zeer rustige en mooie groene omgeving. Zo zit je op een steenworp afstand van het nationaal park Weerribben-Wieden. In de directe omgeving bevinden zich diverse restaurants, een jachthaven, een pitch en put golfbaan en vele wandel- en fietspaden. Ook de toeristische trekpleister Giethoorn ligt op korte afstand van Kraggenburg.

Maandelijkse kosten

De bruikleenvergoeding bedraagt slechts € 130,- per persoon per maand exclusief gas, water en elektra als je hier met zijn tweeën gaat wonen. Woon je liever alleen? Dan betaal je € 190,- per maand exclusief gas, water en elektra.

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze antikraakwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare antikraakwoning.

Uitgelicht aanbod