Antikraak Horn

kamer antikraak

Raadhuisplein

Samenvatting

Unieke kans in Limburg! In het midden van Limburg vind je het kerkdorpje Horn. Tot 1991 was het een zelfstandig… Meer informatie ↓
€ 300,- p.m. all-in 

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1938
m2
50
kamer
1
  •   Parkeergelegenheid
  •   Balkon
  •   Berging
  •   2e toilet

Meer informatie

Unieke kans in Limburg!

In het midden van Limburg vind je het kerkdorpje Horn. Tot 1991 was het een zelfstandig dorpje, maar tegenwoordig hoort het bij gemeente Leudal. Hier in Horn staat een prachtig oud raadhuis waar wij tijdelijk bewoners voor zoeken. Meer weten? Lees dan verder!

Een prachtig oud raadhuis

Het prachtige pand bevat nog veel elementen van vroeger. De mooie rood-zwarte luiken aan de buitenkant geven het een bijzonder waardige en statige uitstraling. De oude tegels en houten balken, samen met de metalen constructies maken het pand werkelijk tot een plaatje.

Drie bewoners, meerdere ruimtes

Het pand zal door drie bewoners worden bewoond. Je kunt er gezamenlijk gebruik maken van de keuken en de douche. Er zijn meerdere toiletten aanwezig in het pand. Ook kun je op het terras op de eerste verdieping zitten voor een aangenaam uitzicht als de zon zich laat zien in Horn.

Iedere bewoner krijgt naast de gezamenlijke ruimtes uiteraard ook een eigen woonruimte. Die is ongeveer 50m² groot. Je hebt dus meer dan zat ruimte om lekker te wonen.

Wonen en leven in Horn

Je fiets kun je in de stalling plaatsen, maar ook een auto kan gratis worden geparkeerd op een van de parkeerplaatsen rondom het pand. Weer een voordeel van wonen in een dorp.

Het dorpje kent een centrale supermarkt die op 900 meter ligt. Op 100 meter afstand vind je de kasteeltuin van Horn met daarin het prachtige kasteel.

Gapph Vastgoedbeheer Kasteel Horn

Aan de overzijde van de Maasplassen vind je de stad Roermond met o.a. het bekende Designer Outlet Roermond met de ruim 180 winkels die het winkelcentrum rijk is.

De kosten van wonen in het raadhuis

Zoals gezegd zoeken we een drietal bewoners die allemaal hun eigen ruimtes krijgen. Je betaalt hiervoor een all-in bedrag van € 280,- per maand. Dat bedrag bestaat dus uit de onkosten voor het wonen en het gebruik van water, elektra en gas in het pand. Veel voordeliger kunnen we het niet maken!

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze antikraakkamer.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare antikraakkamer.

Uitgelicht aanbod