Antikraak Hoorn

woning antikraak

Sapmastraat

Samenvatting

Betaalbaar wonen in Hoorn Op zoek naar een betaalbare fijne woning in het gezellige Hoorn? Binnenkort krijgen wij meerdere fijne… Meer informatie ↓
€ 100,- p.p. / p.m.
anno
1956
m2
50
kamers
3
  •   Parkeergelegenheid
  •   Balkon

Meer informatie

Betaalbaar wonen in Hoorn

Op zoek naar een betaalbare fijne woning in het gezellige Hoorn? Binnenkort krijgen wij meerdere fijne appartementen in Hoorn beschikbaar. 

Hoe ziet de woningen er (ongeveer) uit

De woningen beschikken over een keuken, badkamer, woonkamer en meerdere slaapkamers. De foto's geven een indicatie van hoe een woning eruit kan zien. 

Meer informatie over Hoorn

Dat Hoorn een prachtige stad is om in te wonen of werken moge duidelijk zijn. Hoorn is gelegen aan het Markermeer en is van oudsher een historische havenstad, mede door het VOC verleden. De handelsstad beleefde zijn hoogtijdagen dan ook rond de 17e eeuw (en dat zie je op veel plekken terug).


Het is ook geen wonder dat je er tal van monumentale panden en oude pakhuizen vindt. Je kunt er met boottochten het IJsselmeer op gaan, want de havens bieden tal van oude en moderne boten een ligplaats. Een bezienswaardigheid op zich.
Wil je meer zien van Hoorn? Bekijk dan deze YouTube video eens:


Musea in Hoorn

Je kunt ook een van de vele musea in Hoorn bezoeken. Zo vind je er Museum Stoomtram Hoorn - Medemblik, Museum van de 20e Eeuw en het Westfries Museum. Het stoomtrammuseum is wel echt een aanrader, want je kunt hier met de boot van Enkhuizen naar Medemblik en dan met de stoomtrein door naar Hoorn. Een fantastische ervaring!

Afstanden

Het centrum van Hoorn fiets je in 6 minuten naar toe. Het station bevindt zich ook op 6 minuten fietsafstand. Liever een lekker stukje lopen? Dan loop je in een kwartiertje naar het centrum of het station toe. De toerit naar de A7 bevindt zich op 5 minuten rijden met de auto. Eigenlijk is alles goed te bereiken dus.

Wat kost het om te wonen in Hoorn

Je krijgt van ons een contract op bruikleenbasis. Je kunt hier al wonen voor € 100,- per maand. Dit is exclusief, gas, water en elektra. Daarnaast betaal je nog bedrag aan servicekosten per maand. 

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze antikraakwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare antikraakwoning.

Uitgelicht aanbod