Woning antikraak Hoogland

Helaas!
Deze antikraakwoning is momenteel niet beschikbaar        
Maar...
deze woningen in Hoogland wel!
Alle woonruimtes

Samenvatting

Heerlijk wonen in Hoogland Rustig wonen en toch alle gemakken van een grote stad bij de hand? Het kan in… Meer informatie ↓
€ 91,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1959
m2
65
kamers
2
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin
  •   Schuur
  •   Berging

Meer informatie

Heerlijk wonen in Hoogland

Rustig wonen en toch alle gemakken van een grote stad bij de hand? Het kan in deze eengezinswoningen in Hoogland, waarvan we er meerdere beheren bij Gapph. Stel je voor: een eigen voor- en achtertuin, een prachtige watervijver aan de overkant van de straat, het bruisende centrum van Amersfoort op 15 minuten fietsafstand en een maandbedrag van slechts € 91,- per maand. Het kan echt!

Over de woning en omgeving

Deze eengezinswoningen hebben een woonoppervlakte van ongeveer 65 m² en beschikken over twee kamers. Geniet van het prachtige uitzicht op een schilderachtige watervijver direct vanuit je nieuwe thuis. Met zowel een voor- als achtertuin kun je optimaal profiteren van groen en buitenruimte.

Bij diverse woningen heb je zelfs je eigen oprit om te parkeren. Verder zijn er voldoende gratis parkeermogelijkheden in de wijk.

Wonen in de buurt van Amersfoort

Hoogland is misschien wel de meest centraal gelegen plek in Nederland. De ligging van deze woning is ideaal, met Amersfoort om de hoek, een bruisende stad met alle voorzieningen die je nodig hebt. Je bevindt je in een rustige buurt, maar met gemakkelijke toegang tot de stad voor werk, winkelen en recreatie.

Wat is er te doen in Hoogland?

Hoogland zelf biedt ook een scala aan activiteiten en recreatiemogelijkheden. Breng een ontspannen dag door in het prachtige Natuurpark Bloeidaal, waar je kunt wandelen langs kronkelende paden en genieten van de weelderige flora en fauna. Voor de geschiedenisliefhebbers is een bezoek aan Kasteel Stoutenburg een absolute aanrader.

Wat kost wonen via Gapph in Hoogland?

Je woont hier op basis van een bruikleenovereenkomst voor een maandelijks bedrag van slechts € 91,-. Daarnaast zijn er servicekosten van € 3,07 per maand voor CV-service, glasverzekering en rioolontstopping. Een geweldige kans om betaalbaar te wonen in een prachtige omgeving.

Voor deze woning dien je zelf contracten af te sluiten voor gas, water en elektriciteit.

Mogelijk wordt de contractvorm op termijn omgezet naar een tijdelijk verhuurcontract op basis van de Leegstandwet. De maandelijkse kosten zijn dan hoger, maar het geeft je meer zekerheid over de periode die je hier kunt wonen en je kunt dan huurtoeslag aanvragen. 

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze antikraakwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare antikraakwoning.

Uitgelicht aanbod