Woning antikraak Geertruidenberg

Helaas!
Deze antikraakwoning is momenteel niet beschikbaar        
Maar...
deze woning in Geertruidenberg wel!
Meer info

Samenvatting

Appartement in het Brabantse Geertruidenberg Een tijdelijk appartement in gemeente Geertruidenberg. We krijgen hier regelmatig nieuw aanbod.Indeling van het appartement… Meer informatie ↓
€ 100,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1966
m2
75
kamers
3
  •   Parkeergelegenheid
  •   Balkon
  •   Berging

Meer informatie

Appartement in het Brabantse Geertruidenberg

Een tijdelijk appartement in gemeente Geertruidenberg. We krijgen hier regelmatig nieuw aanbod.

Indeling van het appartement

Het appartement is gebouwd in 1966 en heeft een grote woonkamer met aansluitend een keukenblok. De appartementen hebben daarnaast natuurlijk ook een slaapkamer, een badkamer en een separaat toilet. Bewoners beschikken daarnaast ook over een berging in de kelder en een balkonnetje dat je via de huiskamer kunt bereiken. In totaal zo'n 75 vierkante meter aan woongemak.

Bereikbaarheid in Geertruidenberg

Je kunt met de bus via Oosterhout naar Breda. Lijn 326 van Arriva rijdt over het algemeen twee maal per uur. Een dorp verderop (Raamsdonksveer) is tevens het dorp dat ligt naast Knooppunt Hooipolder wat de kruising is van de A27 (Breda naar Utrecht) en de A59 (Knooppunt Zonzeel bij Breda tot Den Bosch en Oss). Dus hoewel niet direct gelegen aan een snelweg kom je snel op je plek van bestemming.

Ter info: Het kaartje onderin deze pagina toont als woonplek Raamsdonksveer, maar de woonruimte bevindt zich toch echt in Geertruidenberg.

Geertruidenberg en Raamsdonksveer vanuit de lucht

Hier kun je zien hoe de omgeving en de dorpen eruit zien vanuit een prachtig luchtperspectief:

Gapph VastgoedbeheerGeertruidenberg & Raamsdonksveer vanuit de lucht

Wat kost wonen in Geertruidenberg?

Je betaalt voor dit tijdelijke appartement slechts € 75,- per maand/pp bij twee personen. Daarbij komt nog een bedrag van € 35,50 aan servicekosten. Je kunt hier dus samenwonen met iemand die je kent maar als je nog niemand kent, kun je ook een Roomie zoeken om hier mee samen te wonen.

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze antikraakwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare antikraakwoning.

Uitgelicht aanbod