Werkruimte Weesp

Helaas!
Deze werkruimte is momenteel niet beschikbaar        
Maar... deze werkruimte wel! Misschien vind je deze ook interessant?
Alle werkruimtes

Samenvatting

Tijdelijke werkruimtes beschikbaar in Weesp In Weesp beheren wij een project met fijne werkruimtes. Deze locatie is geschikt voor zowel… Meer informatie ↓
€ 600,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1985
m2
50
kamers
0
  •   Parkeergelegenheid

Meer informatie

Tijdelijke werkruimtes beschikbaar in Weesp

In Weesp beheren wij een project met fijne werkruimtes. Deze locatie is geschikt voor zowel kantoorhouders als voor creatieve ondernemers (schoon werken). Benieuwd waarom dit dé perfecte locatie is voor jouw onderneming? Lees snel verder!

De ligging en bereikbaarheid van Weesp

Het project is gelegen op toplocatie. Reis je met het openbaar vervoer? Op enkele minuten afstand vind je het NS-Station van Weesp. Ook zijn er meerdere bushaltes in de omgeving. Kom je met de auto? Dan zit je zo op de A9 of A1. Even wat boodschappen nodig? In 10 minuten loop je naar het centrum van Weesp! Oh, en je auto kun je gemakkelijk gratis voor de deur parkeren, wel zo handig!

Hoe zien de werkruimtes in Weesp eruit?

In dit project hebben wij meerdere ruimtes beschikbaar. De ruimtes variëren in oppervlakte van 20m² tot 200m². Ook is er een lift en een gedeelde keuken in het pand aanwezig.

Wat kost werken in Weesp bij Gapph?

Je krijgt van ons een werkruimte op basis van een bruikleenovereenkomst. Je hebt al een ruimte in dit pand vanaf € 600,- per maand. Dit is exclusief gas, water en licht.

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze werkruimte.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare werkruimte.