Antikraak Zaanstad
Zaanstad - Zaanse Schans - Antikraak door Gapph Vastgoedbeheer

Wonen in Zaanstad

Gapph Vastgoedbeheer is een leegstandsbeheerder die landelijk opereert. Ook in Wormerveer, Krommenie, Assendelft, Zaandam, oftewel Zaanstad kunnen vastgoedbeheerders en -eigenaren ons benaderen voor het beheer van hun vastgoed. Die panden worden dan als antikraak woonruimten of tijdelijke huurwoningen aangeboden.

Het kan voorkomen dat door de oorspronkelijke bestemming van het pand onze opdrachtgever ervoor kiest, het pand te gebruiken voor tijdelijke werkruimte. Er worden dan tijdelijke ondernemers geplaatst door Gapph Vastgoedbeheer.

Over Zaanstad

Zaanstad is de grootste gemeente in de provincie Noord-Holland en heeft in totaal meer dan 157.215 inwoners en dat aantal blijft groeien! Het is natuurlijk ook een prachtige streek om in te wonen. Gemeente Zaanstad is opgericht door de samenvoeging van 7 kleinere gemeentes.

De benaming voor de Zaanse bevolking? Zaanse bevolking noemt elkaar Zaankanters. Waarom? Deze naam kan voor bewoners uit alle regio's in de Zaanstreek gebruikt worden. Logisch!

Ook Gapph is al bekend in de Zaanstad en heeft meerdere mooie locaties mogen beheren in deze streek. Ben jij benieuwd naar het actuele woningaanbod van Gapph? Je bekijkt het hier!

Kleurrijke huisjes

De Zaanstreek staat er vol mee: Echte Hollandse huisjes met heel veel kleur! En wat worden wij er vrolijk van om dit te zien! Maar wist je dat het schilderen van de huizen oorspronkelijk een echte functie heeft? Namelijk het beschermen van de woning tegen weersinvloeden. 

Zaanse Schans

Een prachtig stukje Holland: de Zaanse Schans. De Zaanse Schans ligt in gemeente Zaanstad en is een unieke plek waar je terug in de tijd lijkt te gaan. Je ziet er veel houten huisjes, molens, schuren en werkplaatsen. Bij een bezoek aan de Zaanse Schans is het aan te raden om dit unieke dorpje per boot te aanschouwen! 

Gapph VastgoedbeheerZaanse Schans

Intell Hotel Zaandam

Toe aan een nachtje weg? En dan echt op zijn 'modern-Hollands'? Het Inntel hotel in Zaandam biedt deze mogelijkheid. In dit viersterren hotel zie je de oer-Hollandse accenten terugkomen in ieder detail van het hotel. Van muurbekleding tot de receptie en ook luiken voor de ramen mogen natuurlijk niet ontbreken (Al dan wel in de nepramen binnen). Wij zijn in ieder geval fan! 

Tulpenvelden

In Zaanstad vind je één van de mooiste bollenvelden van Nederland. Een fantastische plek om te bezoeken, want Hollandser ga je het niet vinden. Deze prachtige plek heeft ook nog eens Molens, weilanden met koeien en boerderijen als achtergrond. De tulpenvelden in Zaanstad zijn erg leuk om te bezoeken als je er een dagje op uit wil of om te gekke foto's te maken. 


Hoe kom je in aanmerking voor een woonruimte in Zaanstad?

Stap 1. Account aanmaken
Maak een Mijn Gapph account aan. De kosten hiervan bedragen 20 euro per jaar.

Stap 2. Extra gegevens
Vul de extra gegevens in (hoe meer we weten van onze kandidaten, des te meer kans je maakt).

Stap 3. Reageer
Reageer op de woonruimte(s) waar je graag wil wonen.

Stap 4. Documenten
Upload de documenten die we nodig hebben van je.

Stap 5. Selectieproces
Alles geüpload? Mooi! Wij gaan dan over op een selectieproces. Dit kan soms op de dag zelf zijn, soms duurt het een paar weken. het is lastig als je snel ruimte zoekt, maar we hopen dat je nog even geduld kunt hebben. Tijdens dit proces gaan we bekijken wie we gaan uitnodigen. Wordt je uitgenodigd? Dan zullen we contact met je opnemen om een bezichtiging in te plannen.

Reageer op alle ruimtes

Ben je het toch niet geworden? Dat is balen. Maar het goede nieuws: je kunt met je account een jaar lang op al ons beschikbare aanbod reageren. We hopen dus dat je snel weer een woning tegenkomt op onze site of in je mailbox. Je krijgt van ons namelijk e-mail alerts van ruimtes die beschikbaar komen in de door jou aangegeven regio. Mensen met een Mijn Gapph account zien zo dus altijd als eerste het nieuwe aanbod voorbij komen, vaak ruim voor het op social media staat.

Ontvang berichten

Je ontvangt altijd een bericht van ons. Dat kan soms na een dag zijn, soms na een paar weken. Soms hebben wij zelfs woningen in Zaanstad voor iets meer dan €100,- per maand op onze website staan.